Certificare energetica - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Certificare energetica - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Certificare energetica - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Eliberare Certificate Energetice

Incepand din 1 ianuarie 2011 intra in vigoare Legea nr. 372/2005, privind performanta energetica a cladirilor. Aceasta reprezinta transpunerea integrala a Directivei nr. 2002/91/CE a Parlamentului European si a Consiliului privind performanta energetica a cladirilor. Conform articolului 13 din aceasta lege: "Certificatul de performanta energetica a cladirii se elaboreaza cu respectarea legislatiei in vigoare pentru cladirile prevazute la articolul 7 (locuinte unifamiliale, blocuri de locuinte, birouri, cladiri de invatamant, spitale, hoteluri si restaurante, sali de sport,) care se construiesc, sunt vandute sau inchiriate".
"Scopul prezentei legi este promovarea cresterii performantei energetice a cladirilor, tinandu-se cont de conditiile climatice exterioare si de amplasament, de cerintele de temperatura interioara si de eficienta economica."

Obiectiv ECO HEAT D22 Brasov 

Firma ECO HEAT D22 raspunde reglementarilor legislative impuse de legea nr. 372 / 2005, oferind clientilor sai servicii de audit si certificare energetica, evaluarea consumului de energie si a gradului de confort interior, evaluarea pierderilor de caldura precum si solutii de reabilitare energetica a cladirilor si locuintelor individuale.

Oferta ECO HEAT D22 Brasov

Servicii de un inalt nivel profesional; consultantii nostri au un backround academic recunoscut, sint atestati de M.D.R.T. si au o experienta consistenta in domeniu. 
Siguranta rezultatelor (soft agreat - M.D.R.T.) 
Scanari termografice cu camere de termoviziune de ultima generatie.
Evaluare corecta si solutii competente de reabilitare energetica.
Deplasare la sediul clientului (gratuit in municipiul Brasov).
Rapiditate in executia lucrarilor de auditare si de eliberare a cerificatului energetic.
Preturi competitive functie de complexitatea serviciului prestat.

 Continuare

Certificare energetica - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Certificare energetica - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Skype Ecoheat D22 Facebook EcoHeat D22 Yahoo! Messenger Ecoheat D22