Velis - Ariston - Boilere Electrice - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Velis - Ariston - Boilere Electrice - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Velis - Ariston - Boilere Electrice - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

ECO HEAT D22 Brasov, va ofera Boilere electrice Ariston: Boilere Velis si Velis Premium. Va rugam sa vizitati: Preturi Boilere electrice Ariston Velis, Promotii  Ariston Velis, ECO HEAT D22.

Boiler Ariston Velis

Boiler Ariston Velis

Ariston Velis -  Boiler electric pentru producere apa calda

 Vezi lista preturi Boilere electrice              Vezi Promotii   

Noua gama de boilere electrice Ariston Velis, imbina performantele deosebite cu economia de energie. Boilerele electrice Ariston Velis sunt disponibile in trei dimensiuni: 50, 80, 100 l.


 Vezi Brosura Ariston Velis

Boiler electric Ariston VELIS Dimensiuni
(cm)
Putere
(Watt)
Boiler Ariston VELIS 50 L 49 x 80 x 27 1500
Boiler Ariston VELIS 80 L 49 x 109 x 27 1500
Boiler Ariston VELIS 100 L 49 x 127,5 x 27 1500

Functia ECO
Functia ECO are capacitatea de a memora particularitatile de utilizare: aceasta stocheaza in memorie perioadele din zi in care folositi apa calda, facand ca apa sa fie gata de utilizare, la momentul respectiv si in cantitatea pe care o folositi in mod obisnuit, reducand astfel la minimum pierderile de energie (reducerea consumului de energie cu 10%).
Tehnologie Nanomix
Tehnologia Nanomix, nu permite ca apa rece care intra in boiler sa o raceasca pe cea din interior. Cu ajutorul deflectorului sau special, sistemul Nanomix permite o amestecare mai lenta a apei, pastrand astfel temperatura la o valoare mai ridicata si evitand ca incalzitorul sa porneasca atunci cand nu e necesar.
Tehnologia BEST
Microprocesorul lucreaza intr-un mod rapid cu sonda NTC pentru a garanta o precizie ridicata a reglarii. Modulul electronic este foarte sensibil si comanda elementul de incalzire efectuand o diagnoza continua pentru a raspunde nevoii de apa calda pe perioade lungi. Datorita nivelului sau  ridicat de precizie si a fiabilitatii componentelor electronice, apa calda din rezervor poate fi incalzita pana la temperatura de 80 C. Tehnologia Nanomix + BEST combina beneficiile referitoare la performanta, fiind cu 30% mai ridicata fata de un incalzitor traditional. La sfarsitul fiecarui ciclu de incalzire, incalzitorul ii poate oferi utilizatorului in plus 40 de litri de apa calda la temperatura de 40C.
Pachetul ABS
Include o serie de sisteme care sporesc atat siguranta utilizatorului cat si siguranta produsului, reducand riscul de defectare.
Gata pentru dus
Datorita structurii sale interne specifice, cu doua rezervoare separate, sistemul permite o stratificare optima a apei, diminuand timpul de incalzire pentru un dus. In functie de capacitatea boilerului Velis, puteti economisi:
- 15 minute la o capacitate de 50 l (economisire de timp de 21%)
- 1 ora la o capacitate de 80 l (economisire de timp de 51%)
- 1,3 ore la o capacitate de 100 l (economisire de timp de 60%)
Rezervor dublu = Confort dublu
Gratie structurii sale tehnice, cele doua rezervoare independente termic, pot fi controlate separat cu un consum maxim de energie de 1,5 kW. Se asigura astfel cicluri de incalzire flexibile, reducerea timpului de asteptare, forma plata si dimensiuni compacte.
Dimensiuni si montaj
Un element foarte important, este faptul ca boilerul Velis are o adancime de doar 27 cm (forma paralelipipedica). Boilerul Velis se diferentiaza de alte boilere si prin faptul ca este un boiler cu posibilitate de montaj multipozitie.

Velis - Ariston - Boilere Electrice - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Velis - Ariston - Boilere Electrice - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Skype Ecoheat D22 Facebook EcoHeat D22 Yahoo! Messenger Ecoheat D22