Velis Premium - Ariston - Boilere Electrice - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Velis Premium - Ariston - Boilere Electrice - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Velis Premium - Ariston - Boilere Electrice - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

ECO HEAT D22 Brasov, va ofera Boilere electrice Ariston: Boilere Velis si Velis Premium. Va rugam sa vizitati: Preturi Boilere electrice Ariston Velis, Promotii  Ariston Velis, ECO HEAT D22.

Boiler Ariston Velis Premium

Boiler Ariston Velis Premium

Ariston Velis Premium -  Boiler electric pentru producere apa calda

 Vezi lista preturi Boilere electrice              Vezi Promotii  

Noua gama de boilere electrice Ariston Velis Premium, imbina performantele deosebite cu economia de energie. Boilerele electrice Ariston Velis Premium, sunt disponibile in trei dimensiuni: 50, 80, 100 l.

Boiler electric Ariston VELIS Premium Dimensiuni
(cm)
Putere
(Watt)
Boiler Ariston VELIS Premium 50 L 49 x 80 x 27 1500
Boiler Ariston VELIS Premium 80 L 49 x 109 x 27 1500
Boiler Ariston VELIS Premium 100 L 49 x 127,5 x 27 1500

Functii Speciale fata de Ariston Velis
Cele trei functii speciale care diferentiaza Ariston Velis Premium, de varianta Ariston Velis, sunt: ecranul tactil fin, sistem de programare zilnica si panoul frontal ce poate fi personalizat (diferite culori).
Functia ECO
Functia ECO are capacitatea de a memora particularitatile de utilizare: aceasta stocheaza in memorie perioadele din zi in care folositi apa calda, facand ca apa sa fie gata de utilizare, la momentul respectiv si in cantitatea pe care o folositi in mod obisnuit, reducand astfel la minimum pierderile de energie (reducerea consumului de energie cu 10%).
Tehnologie Nanomix
Tehnologia Nanomix, nu permite ca apa rece care intra in boiler sa o raceasca pe cea din interior. Cu ajutorul deflectorului sau special, sistemul Nanomix permite o amestecare mai lenta a apei, pastrand astfel temperatura la o valoare mai ridicata si evitand ca incalzitorul sa porneasca atunci cand nu e necesar.
Tehnologia BEST
Microprocesorul lucreaza intr-un mod rapid cu sonda NTC pentru a garanta o precizie ridicata a reglarii. Modulul electronic este foarte sensibil si comanda elementul de incalzire efectuand o diagnoza continua pentru a raspunde nevoii de apa calda pe perioade lungi. Datorita nivelului sau  ridicat de precizie si a fiabilitatii componentelor electronice, apa calda din rezervor poate fi incalzita pana la temperatura de 80 C. Tehnologia Nanomix + BEST combina beneficiile referitoare la performanta, fiind cu 30% mai ridicata fata de un incalzitor traditional. La sfarsitul fiecarui ciclu de incalzire, incalzitorul ii poate oferi utilizatorului in plus 40 de litri de apa calda la temperatura de 40C.
Pachetul ABS
Include o serie de sisteme care sporesc atat siguranta utilizatorului cat si siguranta produsului, reducand riscul de defectare.
Gata pentru dus
Datorita structurii sale interne specifice, cu doua rezervoare separate, sistemul permite o stratificare optima a apei, diminuand timpul de incalzire pentru un dus. In functie de capacitatea Boilerului Velis Premium, puteti economisi:

- 15 minute la o capacitate de 50 l (economisire de timp de 21%)
- 1 ora la o capacitate de 80 l (economisire de timp de 51%)
- 1,3 ore la o capacitate de 100 l (economisire de timp de 60%)
Rezervor dublu = Confort dublu
Gratie structurii sale tehnice, cele doua rezervoare independente termic, pot fi controlate separat cu un consum maxim de energie de 1,5 kW. Se asigura astfel cicluri de incalzire flexibile, reducerea timpului de asteptare, forma plata si dimensiuni compacte.
Dimensiuni si montaj
Un element foarte important, este faptul ca boilerul Velis are o adancime de doar 27 cm (forma paralelipipedica). Boilerul Velis Premium se diferentiaza de alte boilere si prin faptul ca este un boiler cu posibilitate de montaj multipozitie.

Velis Premium - Ariston - Boilere Electrice - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Velis Premium - Ariston - Boilere Electrice - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Skype Ecoheat D22 Facebook EcoHeat D22 Yahoo! Messenger Ecoheat D22