Termostate degivrare - Degivrare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Termostate degivrare - Degivrare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Termostate degivrare - Degivrare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

ECO HEAT D22 Brasov, va ofera Cabluri degivrare, Covorase degivrare, Termostate degivrare, Senzori degivrare. Degivrare (alei de acces, drumuri rampe, burlane, jgheaburi, acoperisuri). Va rugam sa vizitati: Preturi Degivrare , Promotii  Degivrare.ECO HEAT D22 Brasov.

Termostate Degivrare

Termostate Degivrare

Termostate Degivrare + Senzori  

 Vezi lista preturi Termostate exterior          Vezi Promotii 

Termostat non-digital degivrare ETR2

Cu ajutorul senzorilor de temperatura si umiditate ce se conecteaza la acest termostat, ETR2, detecteaza ambele conditii de temperatura si umiditate si sistemul de degivrare va fi activat numai daca zapada sau gheata isi fac aparitia.

Senzori compatibili:

1. Senzorul de aer ETF: tip de senzor care detecteaza doar temperatura aerului exterior si este folosit in combinatie cu senzorul de umiditate ETOR. De asemenea poate fi folosit si individual numai pentru detectarea temperaturii. 
2. Senzor ETOG, tip pastila: este conceput pentru a se ingloba in suprafetele exterioare ce se doresc a fi degivrate. Este un senzor dual ce detecteaza atat temperatura cat si umiditatea. 
3. Senzor ETOR, pentru jgheaburi si burlane: este conceput pentru a detecta doar umiditatea din zonele de jgheab si burlan. Poate fi folosit doar în combinatie cu senzorul de aer ETF.

Tip termostat Descriere Dimensiuni (mm)
ETR2 Termostat non-digital degivrare 90 x 156 x 45 mm
ETOG-55 Senzor tip pastilă (temperatură & umiditate) Ø 60 mm , H 32 mm
ETOR-55 Senzor tip jgheab și burlan (umiditate) 105 x 30 x 13 mm
ETF-744 Senzor de aer (temperatură) 86 x 45 x 35 mm

Termostat degivrare ETO2

Cu ajutorul senzorilor de temperatura si umiditate ce se conecteaza la acest termostat, ETO2 detecteaza ambele conditii de temperatura si umiditate si sistemul de degivrare va fi activat numai daca zapada sau gheata isi fac aparitia.
Cu ajutorul acestui termostat se pot controla individual 2 zone complet diferite cu ajutorul senzorilor aferenti.
Termostatul vine cu un display si un buton tip rotita pentru a facilita procesul de programare. Are si un sistem de alarma.
Pentru termostatul ETO2, senzorii de temperatura din tabelul de mai sus sunt compatibili.

Frost Termostat de protectie - tip ETI

Pentru protectia impotriva inghetului pentru conducte, se poate folosi  termostat ETI, impreuna cu senzor de temperatura pentru conducte ETF-6.
ETI este un termostat ON / OFF cu temperatura reglabila diferentiala pentru controlul temperaturii. Atunci cand temperatura senzorului este mai mica decat temperatura setata -1 / 2 diferentialul din releul fara potential este activat si incalzirea este pornita.
In cazul in care senzorul de temperatura depaseste temperatura de set +1 / 2 diferentialul releului cade si elementul de incalzire este pus pe OFF si LED-ul este oprit.Deoarece ETI este livrat cu o schimbare de-a lungul releului, termostatul poate fi, de asemenea, utilizat ca un termostat de racire.

Termostat digital pentru degivrari exterioare EM 524 89

Termostat digital programabil cu microprocesor pentru comanta automatizata a sistemelor de degivrare si protectie la inghet pe supratfete exterioare. Sistemul este comandat prin doi senzori (gheata / zapada / umiditate + temperatura) si este destinat atat topirii controlate a suprafetelor acoperite de gheata si zapada (alei, rampe, scari etc..) cat si pentru protectia impotriva ghezii si a zapezii acumulate in jgheaburi sau burlane si acoperisuri, prevenind formarea turturilor. Senzori pentru sol: EM 524 01 (senzor gheata si zapada), EM 524 02 (senzor temperatura). Senzori pentru jgheab - burlan: EM 524 03 (senzor gheata si zapada), EM 524 04 (senzor temperatura).

Termostate degivrare - Degivrare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Termostate degivrare - Degivrare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Skype Ecoheat D22 Facebook EcoHeat D22 Yahoo! Messenger Ecoheat D22