Ecofilm - Sub Parchet - Incalzire Pardoseala - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Ecofilm - Sub Parchet - Incalzire Pardoseala - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Ecofilm - Sub Parchet - Incalzire Pardoseala - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

ECO HEAT D22 Brasov, va ofera Incalzire in pardoseala: Incalzire in pardoseala pentru parchet Laminotherm, Ecofilm; Incalzire in pardoseala pentru gresie: Covorase Ecofloor, Etherma DS; Incalzire in pardoseala in sapa: Cabluri incalzitoare Ecofloor, Etherma RLH. Va rugam sa vizitati: Preturi Incalzire in pardoseala, Promotii Incalzire in pardoseala ECO HEAT D22.

Folie flexibila Ecofilm F

Folie flexibila Ecofilm F

ECOFILM F -  Film flexibil

 Vezi lista preturi Incalzire pardoseala      Vezi Promotii 

Folia incalzitoare ECOFILM este alegerea perfecta pentru incalzirea sub pardoseli flotante cum ar fi parchet laminat sau stratificat, iar prin folosirea unui sistem protector Heat-pak, se poate monta si sub PVC sau mocheta. Datorita profilului foarte subtire (max. 0,4 mm), instalarea sistemului nu modifica in mod semnificativ inaltimea de montaj a pardoselii. Instalarea este usoara, precisa si rapida.  Produsul a fost testat si respecta standardele europene in domeniu. Durata de utilizare este foarte lunga (30 – 50 ani) iar ECOFILM are de o garantie de 10 ani. 
Deoarece temperatura pardoselei nu trebuie sa depaseasca 27~29°C (standard de siguranta a sanatatii), folia este produsa cu un vataj adecvat, respectiv 100 ~130 W/m² pentru casele cu izolatie medie respectiv 60~80W/m² pentru casele foarte bine izolate (low-energy). Trebuie utilizat parchet care are indicatia de utilizare pentru incalzire in pardoseala. 
Filmul incalzitor este produs sub forma de role cu latimea de 50 cm (din care 45 cm reprezinta suprafata activa iar 2,5 cm, marginile). Datorita structurii si materialului folosit, folia poate fi taiata cu un pas de 1 cm, obtinand astfel exact lungimea dorita. Fasiile sunt apoi asezate una langa alta si sunt interconectate in paralel prin intermediul cablurilor electrice izolate, devenind astfel o suprafata de incalzire unitara. Fasiile ECOFILM nu au voie sa fie suprapuse sau sa se intersecteze. Parchetul poate fi instalat imediat dupa pozitionarea foliei iar punerea in functiune a sistemului este imediata, fapt apreciat atat de instalatori cat si de clienti. Modul de asezare si design-ul personalizat, fac din ECOFILM, cel mai rapid, practic si eficient sistem de incalzire pentru pardoseli din lemn si parchet, avand concomitent si un pret foarte atractiv. Costurile de instalare si “deranjul” sunt deasemenea mult reduse, fie ca este vorba de o constructie noua sau de o renovare.
Este recomandata montarea unui strat izolator intre placa pardoselii si folia incalzitoare ECOFILM, cu scopul de a limita pierderile de caldura, diminuand astfel si costurile cu consumul de curent electric.
Datorită tehnologiei constructive, ECOFILM functionează şi încălzeşte chiar şi în cazul unor unor şocuri mecanice care ar afecta suprafaţa activă (ex: gaura cauzată de un cui, de o bormaşină, etc.). Dacă folia este perforată în timpul instalării, funcţionarea sa nu este afectată, zona de întrerupere fiind sub 2 cm, insesizabilă la suprafaţa parchetului. Acesta este un mare avantaj al foliei încălzitoare ECOFILM F, deoarece majoritarea sistemelor clasice de încălzire în pardoseală devin practice inoperabile în cazul unei perforări.

Tipul produsului Suprafata (mp) Putere (Watt) Dimensiuni 
Ecofilm F orice 80 W/mp 50 cm x L
Ecofilm F orice 130 W/mp 50 cm x L

Pentru controlul temperaturii la interior, se folosesc următoarele modele de termostate: 
- Termostate analogice: care menţin valoarea presetată a temperaturii în pardoseală şi/sau ambient la valoare presetată manual pe o scară gradată.
- Termostate digitale programabile: permit reglajul electronic al temperaturii în pardoseală şi/sau ambient, având funcţii de programare a temperaturii pe intervale de timp, de-a lungul unei întregi săptămâni. Afişajul este digital, putându-se opta şi pentru versiuni wireless, sau comandate prin internet.
-Menţionăm că gama de termostate este diversificată, firma noastră putând face recomandarea optimă în functie de aplicaţia şi cerintele sistemului de încălzire proiectat.

Ecofilm - Sub Parchet - Incalzire Pardoseala - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Ecofilm - Sub Parchet - Incalzire Pardoseala - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Skype Ecoheat D22 Facebook EcoHeat D22 Yahoo! Messenger Ecoheat D22