Panouri solare plane - Circulatie Fortata - Instalatii Solare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Panouri solare plane - Circulatie Fortata - Instalatii Solare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Panouri solare plane - Circulatie Fortata - Instalatii Solare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

ECO HEAT D22 Brasov, va ofera: Panouri solare plane, panouri solare cu tuburi vidate, sisteme solare cu circulatie naturala, sisteme sokare cu circulatie fortata, boilere solare, sisteme de automatizare. ECO HEAT D22 este distribuitor autorizat Ariston in Brasov.

Sisteme solare cu Panouri plane - Circulatie fortata

Sisteme solare cu Panouri plane - Circulatie fortata

ARISTON KAIROS FAST

 

 Vezi preturi Sisteme - circulatie fortata    Vezi Promotii 

Catalog general de prezentare Instalatii solare Ariston

 

 

Avantaje:

Flexibilitate: Boilerul cu acumulare poate fi montat in orice loc al casei, iar panourile solare pot fi pozitionate in unghiurile cele mai favorabile unei radiatii solare maxime. Panourile solare Kairos CF sunt produse in Italia, la noul centru pentru sisteme solare din Serra de Conti. Acest centru este punct de referinta pentru activitatile de cercetare, training si productie in domeniul sistemelor solare, dar si pentru asistenta tehnica. Liniile automate de productie garanteaza respectarea tuturor parametrilor pentru o performanta ridicata si o durabilitate a sistemelor solare Ariston. Linia de ansamblare finala este compusa din 4 roboti de ultima generatie care asigura operatiunile cele mai precise pentru respectarea standardelor de calitate. Nu intotdeauna, intr-o instalatie solara, este posibila o pozitionare optima a boilerului cu acumulare, in locuri mai inalte decât panourile solare. Devine astfel necesar utilizarea unei pompe de circulatie, a carei comanda va fi gestionata de catre un panou de comanda electronic. Prin intermediul a doua sonde de temperatura, panoul de comanda va compara în permanenta temperatura din boiler cu temperatura din panourile solare, permitand pornirea pompei doar atunci cand temperatura din panouri este mai mare decat temperatura din boiler.

KAIROS FAST

Sistem solar termic cu circulatie fortata, dezvoltat pentru a fi la fel de usor de instalat si pus in functiune ca si cele cu circulatie naturala, garantand simultan si integrarea arhitecturala maxima si eficienta ridicata la prepararea ACM. Pachetul include si boilerul cu una sau doua serpentine, precum si toate componentele sistemului. Unitatea de comanda, unitatea de pompare, vasul de expansiune si vana de amestec termostatata pentru ACM sunt deja conectate si testate din fabrica. Astfel, durata de instalare este redusa cu pana la 40%. Faptul ca toate componentele pot fi accesate prin partea frontala permite instalarea modulului cu boiler si intr-o nisa.
Panourile solare reprezinta motorul kitului solar. Un fluid circula prin panou: incalzit de energia solara, acesta transfera caldura acumulata apei din boilerul de acumulare. Alcatuite dintr-o placa radianta care absoarebe energia solara, panourile au fost supuse unui tratament special pentru a oferi o eficenta extrem de ridicata in ceea ce priveste absorbtia radiatiilor. Placa radianta este integrata intr-un cadru cu o baza anti-condens din aluminiu, rezistanta la intemperii, izolatia din azbest si vata minerala asigura obtinerea unor performante remarcabil, cuantificabile ale kitului Ariston. Si dupa lasam textul care urmeaza. 

KAIROS PREMIUM

Pentru conectare la o centrala termica Ariston
Pachet cu sistem solar complet, comandat in totalitate de o centrala termica Ariston. Contine doar cateva elemente usor de instalat, este un sistem solar mixt, dimensionat, asamblat si configurat din fabrica. Permite accesul frontal pentru facilitarea operatiunilor de intretinere. Boilerul este prevazut cu un sistem electronic de protectie impotriva coroziunii, care utilizeaza tehnologia PRO-TECH. Sticla panourilor a fost supusa unor teste care au dovedit rezistenta la grindina.

NOU: Modul solar MACC cu boiler incorporat. Componenta modul solar Kairos MACC:

 • Boiler incorporat cu serpentina simpla sau dubla.
 • Grup de recirculare.
 • Vas expansiune.
 • Vana de amestec termostatata pentru ACM.
 • Instrumente de control si reglare hidraulica.
 • Panou de comanda (doar la Kairos MACC SC).
 • Kairos Macc S – conceput special pentru a fi comandat direct de la panoul de comanda al centralelor termice mixte Ariston.

Caracteristici modul solar Kairos MACC:

 • Usurinta in instalare datorita setarii din fabrica a tuturor componentelor de gestionare si reglare a circuitului solar.
 • Vana de amestec termostatata pentru apa calda menajera integrata.
 • Acces frontal pentru instalare in nise.
 • Protectie optima impotriva coroziunii cu dublu anod de magneziu si curent indus Pro Tech.
 • O serpentina pentru functionarea impreuna cu centrale termice mixte pentru preparare ACM.
 • Serpentina dubla pentru functionarea impreuna cu o centrala termica destinata exclusiv incalzirii locuintei.
 • Racordare electrica simplificata datorita unei placi cu relee incluse.
 • Manere de transport integrate in modulul boilerului.
 • Design inovator cu panou de comanda ce faciliteaza vizualizarea parametrilor de functionare.
 • Rezervor din otel cu protectie cu email special pe baza de titan la 850° C.
 • Izolatie termica pe baza de dispersie de poluretan fara CFC si HCFC.
 • Spatiu redus de depozitare pentru modulul solar.

 Vezi aici documentatia tehnica pentru Kairos Fast 

 Vezi aici documentatia tehnica pentru Kairos Premium

 Vezi aici documentatia tehnica pentru Kairos Macc

 Vezi aici documentatia tehnica pentru Kairos CF

 Vezi aici Instructiunile de instalare pentru Kairos CF si SYS

Panouri solare plane - Circulatie Fortata - Instalatii Solare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Panouri solare plane - Circulatie Fortata - Instalatii Solare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Skype Ecoheat D22 Facebook EcoHeat D22 Yahoo! Messenger Ecoheat D22