Gama Etherma - Noutati - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Gama Etherma - Noutati - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Gama Etherma - Noutati - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Gama Etherma Austria

Gama Etherma Austria

Noutati de la ECO HEAT D22 !

ECO HEAT D22 - Unic importator al portofoliului de sisteme de incalzire radianta, ETHERMA - Austria, va ofera acum gama de  panouri radiante Lava Design.

  De ce Panouri radiante -   Lava Design ?   

Pentru ca dorim sa va oferim produse cu standarde de calitate deosebite, fabricate in Europa, Austria, premiate la cele mai mari targuri si expozitii de profil din lume. 
Pentru ca dorim sa va oferim mai mult decat o solutie de incalzire, dorim sa va oferim un design deosebit care sa adauge personalitate caminului dumneavoastra. 
Pentru ca dorim sa va oferim cele mai inovative solutii de pe piata de profil.

ECO HEAT D22 - Unic importator al portofoliului de sisteme de incalzire in pardoselala, ETHERMA - Austria, va ofera acum sistemul de incalzire sub parchet Laminotherm.

De ce Incalzire sub parchet   Laminotherm ?

Pentru ca dorim sa va oferim un produs revolutionar, cel mai  performant din categorie, avand standard de calitate, ETHERMA Austria.
Pentru ca Laminotherm este solutia ideala pentru incalzire sub pardoseli flotante. Laminotherm este un  covoras incalzitor cu grosimea de 1 mm, alcatuit din cabluri incalzitoare cu protectie impotriva campului magnetic, inserate intre doua folii speciale de aluminiu. Foliile de aluminiu au rolul de a omogeniza temperatura sub parchet, minimizand timpul de incalzire odata cu cresterea reflectiei caldurii, obtinandu-se astfel o performanta deosebita in exploatare. Laminotherm este disponibil in doua game de putere - 80 W/mp respectiv 140 W/mp si cu diferite lungimi (foarte flexibil in instalare).

Gama Etherma - Noutati - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Gama Etherma - Noutati - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Skype Ecoheat D22 Facebook EcoHeat D22 Yahoo! Messenger Ecoheat D22