Placi Izolatoare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Placi Izolatoare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

Placi Izolatoare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare

ECO HEAT D22 Brasov va ofera: Izolatii pentru incalzirea in pardoseala Izodel 6mm si  Izolatii pentru incalzirea in pardoseala Izodel 10 mm.Te rugam sa accesezi Lista de preturi si PROMOTII ECO HEAT D22.

Placi Izolatie Pardoseala Izodel

Placi Izolatie Pardoseala Izodel

Placi Izolatoare pentru Pardoseli Izodel

 Vezi lista preturi Termostate                Vezi Promotii  

Pierderile termice prin pardoseala pot ajunge la 20-25% din totalul pierderilor  intr-o casa sau incapere. Fie ca este vorba de o incalzire clasica, incalzire radianta, sau incalzire prin pardoseala, izolatia corespunzatoare conduce la economii importante de energie. In plus, se diminueaza mult senzatia de pardoseala “rece”, iar prin adugarea unui covoras incalzitor electric ECOFLOOR, se poate obtine un sistem de incalzire prin pardoseala modern, economic, foarte  confortabil, si care nu altereaza inaltimea pardoselii, totul la un la un pret convenabil si deranj minim.

Caracteristici tehnice IZODEL 6 mm IZODEL 10 mm
Dimensiuni [mm] 600 x 1250 600 x 1250
Grosime [mm] 6 10
Greutate [kg/placa] 1,95 2,2
Conductivitate termica λ (W/m*K) 0,042 0,035
Rezistenta compresie KN/m2 300, DIN53421 300, DIN53421

Asigura aderenta necesara lipirii ferme cu adeziv ceramic atat de planseul inferior cat si de pardoseala ceramica. Placile izolatoare IZODEL au grosimi de 6 mm respectiv 10 mm, si sunt polistiren extrudat cu o conductivitate termica foarte scazuta, de aici si gradul mare de izolatie oferit. Ceea ce le diferentiaza de placile izolante simple din polistiren extrudat, este stratul de ciment impregnat din fabrica pe ambele fete ale placii, impreuna cu plasa de fibra de sticla, care ofera proprietati  mecanice, constructive si termice deosebite.
Reprezinta solutia ideala in renovari de locuinte cat si acolo unde se doreste o izolatie termica adecvata a pardoselei, dar nu mai este posibila inaltarea ei. Se poate adauga un sistem de incalzire electrica in pardoseala, pentru imbunatatirea confortului, insa nu este obligatoriu.
In cazul podelelor din lemn, placile IZODEL se vor fixa cu holtsuruburi din 30 in 30 cm.
Placile izolatoare IZODEL prezita urmatoarele caracteristici si avantaje:
- Izolatie termica performanta (λ= 0,03-0,04 W/m*K).
- Este ramforsat pe amble fete cu o plasa din fibra de sticla pentru asigurarea elasticitatii si a prevenii aparitia unor fisuri.
- Rezistenta mecanica si rigiditate (30 tone/m2).
- Coeficient de dilatare scazut cu temperatura.
- Nu absoarbe umiditatea si apa.
- Rol de izolatie fonica foarte eficienta.
- Facil de taiat si decupat cu ajutorul unui firez sau cutit.
- Poate inlocui sapa autonivelanta (perfect plana), intareste structura pardoselei.
- Pot fi aplicate atat pe planseu din beton cat si din lemn.

Placi Izolatoare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Placi Izolatoare - Panouri radiante, Incalzire pardoseala, Degivrare Skype Ecoheat D22 Facebook EcoHeat D22 Yahoo! Messenger Ecoheat D22